Mocănița Maramureș – Viseul de sus Program

Mocănița Maramureș din Viseul de Sus reprezinta punctul de atractie pentru turisti aflati in Maramures Romania. Mocănița de pe Valea Vaserului este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Maramureș fapt pentru care analizam programul si pretul biletelor pentru o plimbare cu mocanita.

Mocanita Maramures pret bilete 2024

Pretul biletelor pentru o plimbare cu mocanita din Maramures in 2024 variaza in functie de pachetul dorit. Iata care sunt tarifele pentru bieltele la mocanita:

  • Bilet Standard Mocănița : 84 lei Adult, 74 lei Student/Pensionar, 56 lei Elev (6-16 ani). Include: biletul;
  • Pachet Mocănița Special: 137 lei Adult, 127 lei Student/Pensionar, 105 lei Elev (6-16 ani) Include: biletul, un platou grill, o cafea, o băutură răcoritoare, un produs patiserie.

Adresă statie mocanita: Strada Cerbului 5, Vișeu de Sus 435700

Pentru disponibilitatea biletelor online sau daca doriti sa faceti o rezervare va sugeram sa contactati echipa de asistenta la numarul de telefon  004 0372672480 sau prin e-mail la [email protected]

Care este durrata  de plimbarea cu Mocanita din Maramures

Durata totală a calătoriei pe traseul Vișeu de Sus – Stația Paltin este de 2 ore. Odata ajunsi la Statia Paltin se va face un popas locul de unde va puteti cumpara suveniruri sau ceva de baut sau mancat.

  • Traseul:  Vişeu de Sus – Novăţ/Paltin* – 21,6km
  • Sosirea în Vişeu de Sus, ora 14:30/15:00
  • Un traseu durează (dus-întors) aproximativ 6 ore.

Mocanita Maramures porneste de la Gara CFF Viseu de Sus si strabate padurile de-a lungul raului Vaser, traverseaza poduri si tuneluri, zone impadurite, salbatice si fara asezari omenesti, pana la statia Coman, aproape de granita cu Ucraina, insa traseul turistic se opreste la gara Paltin avand o distanta mai scurta, numai de 21,6 km.

Statiile intermediare prin care trece sunt Fabrica de Tei, Valea Scadrei, Novăţ, Glimboaca, Cozia si Novicior.

Program Mocanita din Maramures Viseul de sus

Plecarea ora 09:00* dimineața.

  1. Lunile Ianuarie, Februarie, Martie, Aprilie: Joi, Vineri, Sâmbătă si Duminică
  2. Lunile: Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie: Zilnic
  3. Noiembrie, Decembrie: Joi, Vineri, Sâmbătă si Duminică.

Gara CFF Vişeu de Sus este locul de unde porneşte  Mocăniţa de pe Valea Vaserului Maramures.

Pentru monitorizarea activităţii de transport a materialului lemnos pe calea ferată îngustă din localitatea Vişeu de Sus a fost construită gara C.F.F. Aceasta a fost ridicată în incinta Fabricii de cherestea Valea Râului – Vişeu de Sus, dată în folosinţă în anul 1930.

In perioada sarbatorilor pachetele speciale pentru o plimbare cu mocanita sunt ceva mai scumpe insa includ si anumite facilitati fie ca vorbim de mancare sau bautura.

Toate detaliile despre pretul biletelor la Mocanita din Maramures se pot obtine in momentul in care alegi sa confirmi perioada in care doresti sa faci rezervare online, ulterior vei alege pachetul dorit astfel incat sa beneficiezi de optiunile alese. – Bilete online

Pentru informatii rezervari sau bilete la Mocanita Viseul de Sus Maramures, va sugeram sa apelati numarul de telefon afisat mai sus in cadrul acestui articol.

Iti recomandam sa urmaresti programul de vizitare Castelul Bran din Transilvania.

Nou Publicat