Webcam Brasov Piata Sfatului – centru

Piața Sfatului, situată în mijlocul centrului istoric al Brașovului (Cetatea), a reprezentat un important centru comercial, social și cultural de-a lungul timpului. Urmareste live imagini live din Piata Sfatului Brasov.

Camere live Brasov  – Piata Sfatului centru

video
play-rounded-fill

Info Webcam Brasov Piata Sfatului

Datorita spiritului unic si arhitecturii deosebite, orasul din centrul tarii reuseste sa atraga in fiecare an mii de turisti veniti atat de pe meleagurile romanesti, cat si din afara granitelor tari.

Piaţa Sfatului a fost, înainte de toate, locul unde îşi expuneau mărfurile numeroşii negustori români, saşi, unguri sau turci, atraşi de statutul de principal nod comercial pe care Braşovul îl are încă din anul 1364, când a primit dreptul de a organiza un târg anual.

Piața Sfatului a fost pavată cu piatră în anul 1737. Aici a circulat și primul tramvai mecanizat de pe teritoriul actual al României, construit în anul 1892. Linia tramvaiului cu abur era între Bartolomeu și Satulung (care acum face parte din Săcele) și avea o lungime de 17 kilometri.

Cu siguranta prin intermediul camerelor web poti sa urmaresti imagini live din Piata Sfatului Brasov astfel incat atmosfera de acolo sa fie cat mai bine descrisa in imagini live.

Iti recomandam sa vezi imagini live cu panorama din Poiana Brasov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img