Camere live Partia de schi – Vartop Arieseni

Partia Vartop I este prima partie ce a fost deschisa in Arieseni, astfel ca este si cea mai cunoscuta amatorilor de spotului de iarna. Urmareste imagini live de pe partia Arieseni prin intermediul camerelor live orientate catre partie.

Webcam Vartop I Arieseni

Webcam cu temporizator imagine pe o durata de 24 de ore. Imagini live prin webcam Arieseni.

Info webcam partia Vartop Arieseni

Partia Vartop I se gaseste la granita dintre Arieseni si judetul Bihor, in pasul Vartop, fiind usor de gasit datorita faptului ca este chiar langa DN75. Partia beneficiaza de telescaun util pentru cei ce vor sa schieze.

Imagini prin webcam Arieseni Vartop

webcam arieseni

Partia din Arieseni Vartop I este o partie de 1000 de metri lungime deservita de un teleschi si dotata cu nocturna si ratrac. Camera live de pe partie ofera o imagine de asamblu asupra partiei.

In apropiere de partia Vartop I se regaseste partia Vartop II fiind o partie dotata cu instalatie de zapada artificiala, astfel ca atata timp cat temperaturile sunt scazute, aici se va putea schia in cele mai bune conditii.

La baza partiei pe langa inchirieri de echipamente sportive, gasiti baruri si restaurante. Sezonul de schi la Arieseni in 2024 este unul in care avem din belsug zapada iar conditiile de schi sunt perfecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img