Camere live Pârtia Parc Vatra Dornei

Imagini live prin intermediul sistemului webcam Vatra Dornei Romania, locatie Partia Parc. Care sunt conditiile meteo si strarea stratului de zapada la partia parc Vatra Dornei.

video
play-rounded-fill
  • Webcam cu imagine panoramica cu vedere la Partia Parc Vatra Dornei.
  • Furnizor webcam: webcamromania.ro

Info webcam Vatra Dornei

Statiunea Vatra Dornei este pregatita pentru amatorii de sporturi de iarna cu 4 partii de schi: Partia Dealul Negru, Partia Veverita, Partia Parc 1 respectiv Partia Parc 2.

webcam vatra dornei

Pârtia Dealul Negru este cea mai lungă pârtie din Vatra Dornei și se întinde pe 3200 m, cu o diferență de nivel de 400 m. Este dotată cu teleschi, iar gradul de dificultate este mediu. Nu este dotată cu nocturnă sau instalați de zăpadă artificială.

Pârtia Parc 1 are o lungime de 900 m, cu o diferență de nivel de 200 m și o înclinație de 28%. Aceasta dispune de instalație de transport pe cablu (un teleschi bipost și 1 baby-lift). Gradul de dificultate este mediu. Nu beneficiază de instalație de nocturnă.

Pârtia Parc 2 se întinde pe 550 m, cu diferență de nivel de 50 m. Se poate urca cu un teleschi, fiind dedicată copiilor și începătorilor. Nici această pârtie nu dispune de instalație de nocturnă.

Statiunea Vatra Dornei, supranumita si „Perla Bucovinei”, este situata la o altitudine de 802m in Depresiunea Dornelor, la 112km distanta de Suceava si 89km de Bistrita Nasaud, la confluenta Bistritei Aurii cu Dorna.

Iti recomandam sa urmaresti imagini de pe partia Vartop Arieseni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img